Nieuwe website is online

Zoals jullie allemaal wel weten gaf de oude WABP website problemen. Daarom zijn wij ook heel erg blij dat wij hulp kregen van een groepsbeheerder die zich heeft ingezet om WABP te laten voortbestaan.

De website is qua uiterlijk in een nieuw jasje gestoken maar ook zullen een aantal functies worden toegevoegd. Zo zijn onder andere de aanmeld- en wijzigingsformulieren aangepast. Ook zullen op korte termijn de kaarten weer online beschikbaar komen. Daar word nu hard aan gewerkt. De kaarten komen spoedig beschikbaar zodat het voor iedereen (weer) makkelijk is om een groep te zoeken bij hem of haar in de buurt.
Ook gaat er een speciaal inloggedeelte komen voor groepsbeheerders, zodat een groepsbeheerder makkelijk en snel zijn of haar groep kan wijzigen. Zodra dit volledig getest is en ‘live’ gaat zullen wij jullie daarvan op de hoogte stellen.

Daarnaast hebben we binnen de website een forum geplaatst, zodat vragen, uitdagingen en tips uitgewisseld kunnen worden en we gezamenlijk kunnen brainstormen over buurtpreventie gerelateerde zaken.

De webshop komt op korte termijn ook weer terug op de website in een nieuw jasje, zodat u weer naar behoeven borden en/of stickers kunt bestellen.

Wij hebben besloten om de nieuwe website nu al wel vast online te zetten om de eenvoudige reden dat de oude website steeds meer problemen opleverde en wij de informatie beschikbaar wilden houden, ook al is de website op dit moment dus niet volledig!

Hopende op jullie begrip hiervoor,

Met vriendelijke groet,
Stichting Wabp