Groep zoeken

Om een groep bij jou in de buurt te vinden klik je eerst op de link van jouw provincie. Vervolgens zoek je jouw buurt op en selecteert een groep waar jouw woonadres onder valt.

Lid worden van deze groep doe je door een e-mail te sturen met daarin je naw gegevens en je mobiele nummer aan het aanmeld e-mailadres dat bij de groep staat aangegeven. Zodra de beheerder van de groep jouw aanvraag heeft verwerkt, zal je worden toegevoegd in de groep.

Let op! het kan enige tijd duren voor de beheerder reageert, vrijwel alle beheerders zijn vrijwilliger en doen dit in hun eigen vrije tijd.

De kaarten zijn momenteel offline

Onderstaande links geven op dit moment louter lege kaarten weer.

In verband met privacy overwegingen en verbeteringen aan de werkwijze van de website zal in samenwerking met een van onze beheerders die zijn kunde vrijwillig heeft aangeboden een nieuwe privacy bestendige en gebruiksvriendelijkere website worden neergezet. Waarschijnlijk al binnen een paar weken!

Wenst u een bericht te ontvangen wanneer de website van wabp weer online is, stuur dan een kort bericht (bijvoorbeeld “Graag bericht wanneer WABP weer online is”) aan wabpoffice@gmail.com.

In de tussentijd kunnen beheerders en leden nog wel lid worden van de Facebook pagina’s;

Facebook                                           voor leden       

Facebook Beheerders groep             voor beheerders

Excuus voor het tijdelijke ongemak!

De provinciekaarten

Staat er op de kaart bij jou in de buurt nog geen groep, dan kun je altijd zelf een groep oprichten. 

Raadpleeg dan ook de informatie voor Groepsbeheerders, je hoeft het wiel niet opnieuw zelf uit te vinden, veel nuttige informatie voor het beheren van een groep is hier te vinden.